En härlig lördag....

Ja vi har haft riktigt fullt upp idag.

Först fick
vi sovmorgon till halv 9, det tackar vi sjusovaren Philip för, underbart! Sen åt vi mysig lördagsfrukost bestående av risgrynsgröt, stekt potatis och äggröra. Philip åt hur mkt som helst. Efter frukosten röjde Joakim ur bagaget på våran bil sen åkte vi allihopa och hämtade upp Philips farfar och så drog vi till marknaden här i vbg. Där var det som vanligt MASSOR med folk och man fick gå och trängas men det är ändå mysigt. Men det är ju mest krimskrams som säljs. Vi köpte vitlökskorv och nån peperonikorv, marknadspepparkaka, kanderade mandlar, brända mandlar, nån sorts nougatgodis till Joakim och kokostoppar. Blev bara massa ätbart =P Philip fick en radiostyrd bil av sin farfar också då blev han glad. Sen tog vi en korv med bröd i ett hörn.

Efter marknaden
åkte vi hem till Joakims föräldrar där vi släppte av Joakims pappa och även våran lille plupp som ska sova där inatt. Vi ska tvätta halva natten i tvättstugan bl.a.

Och efter vi släpt av dom så åkte vi ut till överby och köpte den nya vagnen. En carena double swing. Kommer nog bli jättebra, den känns bra och jag har hört mkt gott om den. Fick testat så den gick in i vårat bagage också och det var no problemo. Så nu har vi tre vagnar... Vi tog även en liten lunch ute på överby hungriga som vi var medans dom satte ihop våran vagn.

Och nu
är vi alltså hemma igen. Joakim håller på att röja i köket och jag tar igen mig lite i soffan efter allt promenerande idag. Vagnen står i hallen och i tvättmaskinen håller jag just nu på att tvätta upp täcke och sängkläder till vagnen. Så där ska det bäddas mysigt sen när det är torrt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!