Mer shopping...

Idag var vi och skulle hämta Joakims 360 men tyvärr så hade det inte gått att laga....stackars lille Joakim =( Efteråt åkte vi till överby och tog en lunch på briggen allihopa och efter det kollade vi lite i affärer. Blev några klädesplagg till Alice bl.a. och Philip fick sig en studsboll. Han är tokig i studsbollar.

Sen hade
dom några tomtar på etage som gick och delade ut godis till barnen. Philip fick en liten godispåse och han var bara ett stort leende när tomten pratade med honom. Han var inte ett dugg rädd i alla fall. Och efteråt så pratade han mkt om tomten med godiset. Sötaste plupp.

Sen har vi inte gjort så värst mkt mer idag, jag har fått upp adventspyntet nu i alla fall så allt är klart för en mysig adventsfrukost imorgon. Blir risgrynsgröt till frukost och kanske lite glögg och pepparkakor efteråt.

Alice har vi tryckt i mat hela dagen. Nu ska hon banne mig gå upp i vikt lilltjejen. Hoppas vi i alla fall. Just nu ligger hon här i soffan helt vaken och tittar sig omkring. Hon har precis fått lite mat på flaskan. Ska väll försöka truga i henne lite mer strax igen. Tycker nästan lite synd om henne. Men så får det vara just nu.

Sen kollar
vi lite på iron man som går på tv ikväll också. Var rätt länge sen vi såg ettan så det är lite kul, såg tvåan ganska nyligen.

Ja det
var väll det som hänt idag. Imorgon är det då första advent och då är planen mysfrukost som sagt och sen kanske lite pepparkaksbak tillsammans. Och sen på eftermiddagen ska vi på lite kalas hemma hos mormor och morfar, min morfar har fyllt år så vi ska fira honom lite =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!