Sommartid

Känns bra med sommartid nu. Då är man påväg åt ljusare tider.

Fick ihop soffbordet igår i alla fall och är super nöjd, mkt bättre än det förra. Fick upp gardinerna i vardagsrummet också och det blev jätte ljust. Ljusade upp hela vardagsrummet. Philips möbler har jag inte byggt ihop än det blir nog i kväll jag gör det för nu ska vi kolla på vampire diaries och sen ska vi iväg på kalas hos Joakims föräldrar.

Lämnade även intresseanmälan på en lägenhet i skogshöjden igår. Känns inte så verklighetstroget egentligen då hyran är på en 1000 lapp mer än vi har nu men det var en 4:a med uteplats och i thn så drömma kan man ju och det hade varit kul att i alla fall få kolla på den. Jaja vi får väll se.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jasså ska ni flytta tillbaka till Trollhättan?? =)

2010-03-28 @ 12:43:29
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: A

Fin blogg,gillar spontana människor som gör det dem har lust för,och inte försöker vara värre än andra familjer,ibland känns det som tävlingar att dem som gör mest vinner,många skryter. Men ni verkar ärliga och verkar njuta av varandra. Ni är på riktigt lixom. Skönt för er att åka iväg bara ni två också till Ikea,man måste rå om varandra också.Och det är ju super mysigt och shoppa ihop:)



2010-03-28 @ 18:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!