Skärpning....

Har varit lite dålig på att blogga nu dom senaste dagarna. Får allt ta och bli bättre på det nu.

Philip är för övrigt frisk igen våran sötnos. Men igår kväll var det inte roligt att lägga honom. Vet inte vad det var med honom men han ville verkligen inte sova. Och nappen ville han inte ha heller. Den slängde han bara ner på golvet hela tiden så man blev nästan tokig efter ett tag. Vi höll på i 3 timmar i alla fall och det sista gav vi upp och packade in oss i bilen allihopa och åkte runt tills Philip somnade. Det tog väll en halvtimme ungefär. Så har det aldrig varit förut. Tror det har tagit 1½ timme som längst ett par gånger när han inte velat sova.

Ja kul var det inte..... Så när han äntligen sov sen så satte vi oss och pustade ut med varsin drink här hemma. Det förtjänade vi tyckte vi.

Idag har vi förövrigt planer för hela dagen. Först ska vi till borås djurpark. Bara att hoppas på att regnet håller sig borta! Sen efter det ska vi hem till pappa och grilla. Får se vad Philip tycker om borås i år. Vi var ju där med honom förra året men då var han bara en pytteliten plupp som bara låg och sov i vagnen. Nu är det i alla fall hög tid att börja packa grejer och hoppa in i duschen för vi åker om ca en och en halv timme. Joakim står i duschen nu men han är nog strax klar.

Vill du läsa om när vi var på borås djurpark förra året hittar du inlägget HÄR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!